Vind uw vervoerder en transporteur snel en eenvoudig.

Alstublieft, uw vervoersspecialist.

John Pronk Transport B.V.

Adres
't West 8, 1633 JA AVENHORN
Telefoon
Fax
Kvk
36048371
Postadres


Over John Pronk Transport B.V.

Wij zijn een jong, dynamisch en vooruitstrevend transportbedrijf dat sinds 1990 op de markt actief is. John Pronk Transport in Noord-Holland geniet een uitstekende reputatie in de transportwereld. Een reputatie die in de loop der jaren samen met de medewerkers is opgebouwd. Onze specialisatie is het vervoer van vers producten met name brood & banket, groenten & fruit en bloemen & planten.

Het gehele wagenpark is ingesteld op geconditioneerd vervoer: verwarmen, koelen en vriezen. Vanaf onze locaties Avenhorn en Aalsmeer vertrekken dagelijks auto's met bestemmingen door geheel Nederland, Engeland, Belgie en Duitsland. Ons volledige wagenpark voldoet aan de Euro5 norm. Deze emissiestandaard zorgt voor minder uitstoot van schadelijke stoffen in het milieu.

In de afgelopen jaren zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het vervoeren van deelzendingen, bloemen & planten en groenten & fruit naar met name geheel Engeland. Deze transporten worden verzorgd vanuit onze eigen locatie in Aalsmeer.

Specialismen

Bloemen, Diepvries Producten, Geconditioneerd Vervoer, Groenten & Fruit, Koel-Vriestransport, Logistieke Dienstverlening, Op en Overslag, Planten

Transport

Wegtransport

Bestemmingen

België, Duitsland, Engeland, Nederland

Terminals

Terug